Wie is Abdi?

Abdi Juristen werd in 2018 opgericht door Yussuf Abdi

 

Wie is Yussuf? 
Mijn naam is Yussuf Abdi. Ik ben geboren onder de hete zon van Afrika. Toen ik twee jaar was kwamen mijn ouders en ik naar Nederland.

Ik heb het VWO afgerond en vervolgens ben ik rechten gaan studeren in Maastricht, waar ik ook de meester titel heb behaald.

Tijdens mijn master heb ik straf- en privaatrechtelijke vakken gevolgd.

Op verschillende manieren heb ik praktijkervaring opgedaan. De ene keer als bedrijfsjurist, maar ook als griffier bij de rechtbank, als lid van het College van Beroep voor de Examens, als juridisch medewerker bij een advocatenpraktijk en als trainee bij het Europees Parlement.

Zelfs als student heb ik procedures gevoerd bij de rechtbank en ook bij een aantal andere colleges en commissies. Vaak ook tegen ‘grotere’ partijen, zoals de overheid, een ziekenhuis of een miljoenenbedrijf.

En de uitslag? Iedere keer werd de zaak voor mijn cliënten gewonnen.  Mijn uitgangspunt is dat het belang van de cliënt voorop staat. Voorkomen is beter dan genezen, maar we procederen als het moet. Ik bijt mij vast in een dossier.

Creatieve oplossingen bedenken is onderdeel van mijn aanpak en visie.

 

“Ik ben echt blij met hem. Ik heb vaker juridische problemen gehad en Yussuf heeft mij altijd met succes geholpen. Daar ben ik echt dankbaar voor. Als ik iemand nodig heb om een zaak echt af te handelen, dan zal ik je altijd bellen. Je bent er echt goed in. Je weet precies hoe je dingen kunt oplossen. Daar ben ik wel dankbaar voor. Bedankt Yussuf.” – Romi Kinati

“Toen ik in een juridisch dispuut met een voormalig werkgever raakte, ervaarde ik mijzelf al snel als machteloos tegenover de juridische middelen van een groot zorgbedrijf. Daarom ik mij destijds gewend tot mr. Abdi. Deze heeft mij vervolgens hierin vertegenwoordigd. Deze vertegenwoordiging heb ik als uiterst prettig en productief ervaren. Als ik deze vertegenwoordiging in een drietal woorden zou samenvatten, dan zijn dat: betrokken, kundig en transparant.” – Giorgio Cau

Abdi Juristen. 

Werkelijk en zonder overdrevenheid een lichtpuntje in wat voor mij een onbekende duisternis was. De kennis die bij mij ontbrak weerhield mij ervan om stappen te ondernemen en op mijn strepen te staan voor waar ik als eenvoudige man notabene Recht op heb. Mijn Privacy. Iets waarvan controle hier op in deze tijd van social media, terrorisme en risico vormende bewegingen weinig weerwoord aan besteed word oftewel als normaal beschouwd word uit voorzorg en veiligheid, maar een brave burger als wij de dupe van worden.

Gelukkig, vond ik Abdi Juristen. Dankzij een luisterend oor voor wat ik te vertellen had, de menselijke omgang, het geduld, eerlijkheid en een manier van handelen die zo recht door zee is dat Mozes water zou laten laten splijten om een weg te kunnen bewandelen die ik nooit alleen had durven nemen. Ik kan werkelijk uit ervaring spreken dat Abdi Juristen zijn beloftes waar maakt.

Zelfs toen ik onderweg naar Noorwegen was, tijdens mijn vakantie en de zaak me niet lekker lag en me weerhield te genieten kon ik contact opnemen waarop ik binnen 24 uur (nagenoeg direct via whats-app) reactie kreeg waardoor ik mijn vakantie met een gerust hart kon voortzetten. Een leek als ik, als het gaat om mijn rechten zo duidelijk als dat het in voor mij verstaanbare taal uitgelegd werd, hier durf ik op te wedden dat Abdi Juristen koploper is. Een pionier als het ware. En dat is de reden waarom ik, Ashwin Reep, met mijn naam graag openlijk wil verschijnen onder deze recensie.” – Ashwin Reep

 

Klik hier om online contact op te nemen;
Klik hier en stuur ons een bericht via Facebook;
bel de 24/7 Abdi Juristen hulplijn op 085 – 06 05 921
of stuur een appje naar 0640909913

mr. Y. (Yussuf) Abdi
Spread the love